Tuesday, October 20, 2009

Teise nädala ülesanne.

Õppejõudude poolt pakutud valikust proovisin Snaptu nimelist programmide paketti. Vägagi sümpaatne tundus ja kasutan teda ka edaspidi. Twitter, google kalender ja rss lugeja kuluvad igas õppeprotsessis ära. Londoni metroo ja pubid võibolla mitte niipalju aga kui asendada need näiteks mobiilse tunniplaaniga ja ka vahend sms-ga lühinumbrile tagasiside andmise võimalusega siis saame juba üsnagi arvestatava paketi igale koolile. Teistest vahenditest soovitaksin programmi UpCode (www.upcode.fi) või mõnd selle analoogi. Programm oskab lugeda triipkoodi või siis 3D koodi ja nende abil on lihtsam mobiiliga infole ligipääseda. Ja lõpetuseks bloger nimeline programm, millega praegust sissekannet kirjutan.

2 comments:

  1. Näen, et arutelu sinu triipkoodi programmi juurde on märkamatult tekkinud iCampuse lehele postitatud töövahendite alla.

    Oled sa aga otsinud või juba ka leidnud sellised kõik-ühes pakette (nagu Snaptu), mis ongi mõeldud kohe otseselt hariduslikel eesmärkidel kasutamiseks? Mis juba sisaldaks ka tunniplaani koostamist vms? Olen kindel, et mõne ülikooli juures on midagi taolist mõnel hetkel ka arendatud.

    ReplyDelete
  2. Ainuke päris konkreetne näide on San Diego ülikooli mobiiliportaal - http://my.sandiego.edu/mobile/

    Saams on sellised portaalid juba definitsiooni põhiselt mõeldud konkreetse kooli tudengite jaoks ja teistele on seda huvitav kord või paar seda vaadata aga pidevaks kasutamiseks vast mitte.

    ReplyDelete